1:1

Jeg har åbnet op for nye coachingforløb:

Uden dine begrænsninger, dine gamle overbevisninger, frygt og hjertesorg står du autentisk i din storhed. Du behøver ikke blive fantastisk, du ER det allerede.

Jeg guider jeg dig gennem de skygger, der står mellem dig og dit mest autentiske, succesfulde selv – dit største selv. Afdæk din sjæls største ønsker og få støtte til at blive den bedste udgave af DIG.

 

Blueprint Coaching: Er du klar til at opleve din storhed?

Blueprint Coaching er en model, der er baseret på den verdenskendte inspirator Debbie Fords skyggearbejde. Gennem arbejdet med dine projektioner – dine mørke og lyse skyggesider – finder du ind til din autenticitet, så du kan være og udtrykke HELE dig.

Gennem 12 uger guider jeg dig gennem de skygger, der står mellem dig og dit mest autentiske, succesfulde selv – dit største selv. Denne meget unikke coachingproces vil afdække din sjæls største ønsker og støtter dig i at blive modig og ustoppelig.

Du lærer at:

  • Identificere de underliggende overbevisninger, der afholder dig fra succes
  • Stoppe selvsabotage og blive den bedste udgave af dig selv
  • Afdække din sjæls dybeste ønsker og bidrag
  • Skabe en plan, der garanterer dig det liv du ønsker
  • Blive den person, du altid har drømt om at være
  • Omfavne alt det du er

Uden dine begrænsninger, dine gamle overbevisninger, frygt og hjertesorg står du autentisk i din storhed. Du behøver ikke at blive fantastisk, det ER du allerede.

Hvordan foregår det?

Forløbet varer 3 måneder over 14 sessioner: En intro-session, 12 sessioner samt en opfølgende session.

Det foregår hjemme via telefon eller Skype. Du kan sidde hjemme hos dig selv med en god kop the eller kaffe, og du udvikler dig i de omgivelser, hvor du føler dig tryggest.

Du bruger ingen transporttid og behøver ikke tænke over hverken udseende eller babysitter.

Et kald varer 60 minutter og fastlægges en gang ugentligt, gerne på den samme ugedag.

Du må påregne 1-2 timers hjemmearbejde mellem hver session. Gør du det arbejde der skal til i og mellem sessionerne, kan jeg garantere dig transformerende ændringer i dit liv og i dine relationer.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at sende mig en mail på mail@stinemariamollie.dk eller ringe til mig på tlf. 51705110.

Pris og betingelser

Forløbet koster for alle 14 sessioner kr. 10.500,- og beløbet refunderes ikke, såfremt du vælger ikke at fuldføre forløbet.

Obs: Dette forløb er KUN til dig, der virkelig ønsker forandring og som er villig til at investere tiden og følelserne i dig selv.

Du må påregne 1-2 timers hjemmearbejde mellem hver session. Gør du det arbejde der skal til i og mellem sessionerne, kan jeg garantere dig transformerende ændringer i dit liv og i dine relationer.
Jeg glæder mig meget til at støtte dig i at skabe den vildeste forandring i dit liv!

Du kan købe og booke dit forløb her.

Efter køb modtager du et klippekort pr. mail med kode, du skal bruge ved efterfølgende booking af dine sessioner i kalenderen.