Udtalelser

Allberte Toft om BodyBliss: 6Allberte 2

“Da jeg begyndte at gå hos Stinemaria Mollie, var jeg et sted i livet, hvor jeg havde en del smerter. Den smerte og de overbevisninger som lå bag, hjalp hendes behandlinger mig med at slippe på en let og bekvem måde. Nu har jeg ikke brug for at slippe drænende mønstre og vaner længere. Dem har vi klaret.

Jeg bruger BodyBliss til at værne om min energi, når jeg har ekstra travlt for at passe på mig selv. Jeg går derfra fuldstændig groundet, i balance og opløftet. Uanset hvad jeg har brug for, kan Stinemaria levere det energiløft, der skal til. Hun er en sand engel, der drysser stjernestøv ud over mig.”

 

Laura Drasbæk om BodyBliss: body_bliss_stempel_blaa 2

“Jeg betaler mig i ny og næ fra en gang massage eller lignende, da min krop kan blive så spændt op, at jeg helt glemmer at trække vejret. Og så giver det god mening at løsne spændingerne op. Behandlingerne hos Stinemaria løsner mig ligeledes, men stort set uden at hun rører ved mig, og det er noget nær magisk det, hun kan.

Jeg har nu været hos hende to gange, og jeg ved virkelig ikke ved, hvad hun gør. Men jeg har ro i hovedet, og har det simpelthen så godt efter en tur i hænders hænder, at hun må gå ind og rykke ved noget dybere end bare muskelspændinger. Jeg kan på det varmeste anbefale behandlingerne.”

 

Krumme håndlæser om BodyBliss: 1897023_10152612575382085_3902122346305121871_n

“Alle har brug for at få ryddet op i hovedet og i psyken. Det er en kæmpe gave, at Stinemaria med et snuptag fjerner alt affaldet og gør rent efter det rod og kaos, man får lavet på sig selv. Og jeg siger dig, den dame kan trylle. Hvis du altså tør… for du bliver afhængig. Så fantastisk er det. Følelsen af at svære, når hun er i gang med behandlingen, men i den grad også at være klar i hovedet bagefter.

Jeg elskerelskerelsker hendes behandling. Når jeg skal gøre noget godt for selv eller finde roen, er det Stinemaria, jeg går til.”

 

Susanne Blomseth om foredrag med Stinemaria Mollie: Unknown

Wow- tusind tak for i dag. Jeg har været til Stinemarias foredrag om sensitiv, og jeg kom hjem og var blæst helt bagover på den gode måde. Hendes evne til at inddrage sig selv som case blandet med fantastiske redskaber gør, at jeg har haft de vildeste aha-oplevelser siden foredraget. Det har hjulpet mig til at se nogle ting, jeg har kæmpet med fra helt nye vinkler. Jeg har trukket mig fra slagmarken.

Jeg kunne ikke se skoven for bare træer, men Stinemaria fik fældet en del træer idag, og de vælter stadigvæk. Jeg kan ikke vente med at få fingre i hendes bog og finde alt det positive i at være sensitiv blandet med brugbare redskaber. Ps: Jeg ønsker mig en brændeovn.